Opzoek naar tijdelijk technisch personeel?

Het is in deze tijd lastig op goed technisch personeel te vinden. De vraag is of het nodig is om personeel te zoeken? Andere oplossingen zijn namelijk ook mogelijk. Door het tekort aan technisch personeel krijgen wij steeds vaker de vraag of wij een oplossing kunnen bieden. Ons antwoord; dat kunnen wij zeker!

Heeft u een technisch probleem of productiefout?

Wij kunnen helpen! Onze technici zijn experts in het oplossen van problemen en het repareren van alle soorten elektronica. Of het nu gaat om Smartphones, Speakers of robotstofzuigers, wij repareren het voor u. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kosten, want wij bieden concurrerende tarieven voor onze diensten.

U kunt op ons rekenen voor al uw reparatie behoeften – van het herstellen van productiefouten tot het repareren van luidsprekers, wij kunnen het allemaal aan! Bovendien bieden wij diensten voor grote partijen.

 

Laat ons uw technische problemen oplossen, zodat u weer verder kunt met uw eigen werkzaamheden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de problemen op technisch gebied.

Re-Factory in samenwerking met SD Repair.

Ooit begonnen met het repareren van smartphones en inmiddels doorgegroeid naar het repareren van diverse elektronische apparaten.

Diverse casussen

Technisch personeel tekort

Ontbrekende accu's plaatsen in speaker

Aiwa kwam met de Exos-8 speaker bij ons met de vraag of wij ze konden helpen met een probleem. De accu’s van de speakers waren nog niet geplaatst en zelfs nog niet in het land en de speakers wel. De snelste oplossing was een partij zoeken die Aiwa uit de brand kon helpen. En die hebben ze gevonden in Re-Factory.

Zodra de accu’s in het land waren hebben wij binnen no-time de accu’s geplaatst zodat de speakers op tijd geleverd konden worden aan de klanten.

Technisch personeel tekort

Herstellen van productiefout in oplaadstations

In China hebben ze bij alle oplaadstations van snappets een productiefout gemaakt. Hierdoor werd er kortsluiting veroorzaakt en konden de oplaadstations niet gebruikt worden. Door het demonteren van de snappets konden wij vrij eenvoudig en snel het probleem oplossen waarna de laders weer veilig gebruikt konden worden.