Re-Factory, de specialist in 2nd hand en refurbished marketplaces

Re-Factory is de specialist op het gebied van 2nd hand en refurbished marketplaces. Heb je moeite of hulp nodig met het aanbieden van je retourartikelen? Wij zorgen ervoor dat je binnen een week online bent en kan beginnen met verkopen. 

 

Nieuwe marketplaces

Nieuwe marketplaces schieten als paddestoelen uit de grond. Echter zijn niet alle marketplaces het zelfde. Zo zijn de marketplaces voor 2nd hand en refurbished producten vaak gecompliceerd in te richten, aangezien er meer variable zijn. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een zelfde product dat in verschillende cosmetische gradaties verkocht wordt. Wij begrijpen daarom heel goed dat hulp nodig is om dit goed in te richten, te onderhouden en convesies te optimaliseren. 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker

De factor duurzaamheid is een steeds belangrijker element voor consumenten waar een koopbeslissing op gebaseerd wordt. Wanneer je als bedrijfs zijnde niks met duurzaamheid doet betekend dit dus steeds vaker dat de consument kiest voor een concurrent. Daarom is het zo belangrijk om dit probleem aan te pakken en hier mee te starten. Doe je dit niet?Dan loop je flinke stappen achter op je concurrent en zie dat maar  eens in te halen!

Marketplaces waar wij gespecialiseerd in zijn

Hoe wij jou kunnen helpen?

Re-Factory is gespecialiseerd in het gehele refurbished proces. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het refurbishen van consumenten elektronica en het online aanbieden van refurbished elektronica op 2nd hand en refurbished marketplaces. Heb je een vraag over hoe wij jullie van dienst kunnen zijn? Neem dan eenvoudig contact met ons op. 

Re-Factory is onderdeel van de Constrive Group