Uitleg Re-Factory product gradaties

Ieder product wat bij ons binnenkomt krijgt een uitgebreide functionerings en kwaliteits controle. Bij sommige producten betekend dit zelfs dat wij meer dan 50 verschillende testen uitvoeren aan het product. Hierdoor kan je met een gerust hart een refurbished product bij ons kopen. Na het controleren classificeren wij onze producten in 4 verschillende categorieën.

 

 

Remarketed : Verpakking van het product is ge-opend (de sealings zijn doorgesneden) en kan beschadigd zijn. Het product is nieuw en ongebruikt. Alle accesoires zijn aanwezig en ongebruikt. Je kan deze producten herkennen aan het rode kwaliteitslabel.

A-Gradatie 

Verpakking van het product is geopend (de sealings zijn doorgesneden) en kan beschadigd zijn. Het product is nauwelijks gebruikt en kan krassen vertonen (1 tot 3 krassen). Je kan deze producten herkennen aan het blauwe kwaliteitslabel.

B-Gradatie 

Verpakking van het product is geopend (de sealings zijn doorgesneden) en kan beschadigd zijn. Het product is gebruikt en kan meerdere krassen vertonen. Je kan deze producten herkennen aan het gele kwaliteitslabel.

C-Gradatie 

Verpakking van het product is geopend (de sealings zijn doorgesneden) en kan beschadigd zijn. Het product is zwaar gebruikt en kan heel veel krassen vertonen. Je kan deze producten herkennen aan het groene kwaliteitslabel.