Re-Factory, de oplossing voor retourproducten!

Herken je de onderstaande foto? Mooi! Dan zit je bij Re-Factory op het juiste adres. Re-Factory is namelijk de oplossing voor retourproducten. Wij verwerken consumenten elektronica op een duurzame manier. Verkoop het niet aan een opkoper, maar ga samen met Re-Factory verspilling van deze producten tegen op een duurzame manier. Houdt grip op deze producten en krijg transparantie over waar deze producten blijven en opleveren. oplossing voor retourproducten

Ben jij klaar voor de toekomst?

Duurzaamheid is een steeds belangrijker aspect waar veel bedrijven nog niet op voorbereid zijn. Dit snappen wij, echter ontkom je hier niet meer aan. Het kost veel tijd en moeite om de juiste oplossing te vinden voor retourproducten. Gelukkig helpt Re-Factory jou verder. Ons team is gespecialiseerd in het nakijken en repareren van consumenten elektronica tevens als ons ecommerce team dat gespecialiseerd is in verkopen via verschillende online refurbished marketplaces. 

Greenporting Re-Factory  

Re-Factory staat voor transparantie. Zo krijg jij iedere maand te zien hoe veel producten er door ons verwerkt en verkocht zijn, teven als de bespaarde CO2 uitstoot en E-Waste. Hieronder is een voorbeeld van de rapportage die iedere maand verwacht kan worden. Deze kan eenvoudig gecommuniceerd worden naar consument en klanten. 
greenporting re-factory

Wat doet Re-Factory precies?

Re-Factory probeert het online langschap circulairder te maken. Wij doen dit door  geretourneerde consumenten elektronica op een duurzame en circulaire manier te verwerken. Dit betekend dat wij zo veel mogelijk van de geretourneerde elektronica een 2de leven proberen te geven. Dit doen wij door de producten te controleren, repareren en vervolgens te voorzien van het Re-Factory Keurmerk. Wij begrijpen dan ook  als geen ander dat jullie je focussen op de verkoop van nieuwe producten en de retour producten de aandacht ontglipt. Logisch, maar wel een gemiste kans.

Ben jij opzoek naar een oplossing voor geretourneerde consumentenelektronica, een partner die hier wel raad mee weet? Neem dan gerust contact met ons op! Re-Factory is onderdeel van SD Repair en de Contrive Group.

Meer informatie over de oplossingen voor retourproducten?